0%
Бренд DS Automobiles дарує унікальний досвід взаємодії з Брендом завдяки зручним онлайн-сервісам

Бренд DS Automobiles завжди прагнув подарувати унікальний досвід своїм клієнтам та шанувальникам, починаючи від вишуканих та технологічних автомобілів, продовжуючи взаємодією з Брендом. І саме тому для максимальної зручності покупців та власників автомобілів DS запропоновані унікальні онлайн-сервіси, такі як онлайн-стор автомобілів в наявності, розрахунок кредиту на авто в онлайн режимі, фірмовий конфігуратор та онлайн запис на сервіс. І все це доступне тут і зараз!

Бренд DS Automobiles з моменту заснування ставив перед собою завдання не просто випускати і продавати автомобілі, але і приносити новий досвід і нові враження від залучення в вишуканий автомобільний світ. І одним із таких кроків в даному напрямку є запуск DS Store в Україні!

Цей сервіс це більше, ніж просто онлайн магазин або конфігуратор автомобілів. Адже тільки в DS Store потенційний покупець може побачити весь склад автомобілів DS, доступних в Україні. При цьому гнучка система фільтрації дозволяє швидко вибрати відповідну модель, визначиться з типом двигуна (палива), задати бажаний діапазон ціни. Зупинившись на декількох потрібних варіантах, клієнт може розглянути детальні фотографії автомобіля, вивчити деталі комплектації і технічні характеристики, попередньо забронювати відповідний екземпляр. І уже зараз ви можете зайти на онлайн-стор Бренду та обрати новий технологічний хетчбек DS 4 з наявних в Україні.

Бренд DS Automobiles піклується про максимальний комфорт своїх клієнтів: їх досвід взаємодії з «світом DS» повинен бути винятковим завжди — навіть ще до моменту покупки автомобіля. Тому до функції онлайн вибору автомобіля, тепер додана можливість онлайн розрахунку кредиту для його покупки — кредитний калькулятор, який буде працювати на платформі фірмового онлайн-стора Бренду. Цей калькулятор дозволить вибрати найбільш підходящі і вигідні фінансові умови: порівняння пропозицій від різних банків, розрахунок щомісячного платежу в залежності від терміну кредитування і початкового внеску, вибір типу кредиту (класичний або ануїтет), тд.

Виконавши декілька простих кроків, клієнт отримує повну інформацію про кредит, а менеджер з продажу автомобілів отримує запит від клієнта на бронювання конкретного автомобіля і необхідність його покупки в кредит. При цьому, в момент звернення клієнта в салон, менеджер вже буде готовий вести предметну розмову і надати всі необхідні документи для проведення угоди — як покупки автомобіля, так і оформлення кредиту.

Ми прекрасно розуміємо, що кожен клієнт Бренду DS Automobiles унікальний та бажає мати такий же автомобіль. Тому ви маєте можливість створити своє бажане авто, яке буде вам довподоби у фірмовому конфігураторі Бренду. Обирайте модель із актуального модельного ряду в Україні, визначайтесь з комплектацією авто і звичайно двигуном — потужний бензиновий, економічний дизельний, або ж сучасний електро-двигун. А далі настає черга вашої фантазії — оформлення салону, вибір додаткового обладнання, і звичайно кольорове забарвлення. Всього декілька простих кроків і автомобіль вашої мрії готовий! Все, що вам залишилося зробити — обрати найближчий дилерський центр та надіслати вашу інформацію, наші представники швидко зв’яжуться з вами.

Ну і звичайно підтримка від Бренду відчувається і під час експлуатації автомобіля. Записатися на сервісне обслуговування тепер можна також в онлайні. За допомогою простої форми запису на сервіс кожен клієнт може досить швидко обрати бажаний дилерський центр, описати мету візиту або обрати із запропонованого списку, вказати зручну дату та час візиту та надіслати дану інформацію дилеру. Залишиться тільки підтвердити ваш візит з менеджером і та прибути на сервіс у визначений час. Що важливо, дилерський центр за потреби може подбати про альтернативний транспортний засіб для вас на час виконання робіт, про що також можна повідомити завчасно, заповнюючи онлайн форму на сайті. Ми дбаємо про ваш комфорт та бережемо ваш час.

Технологічний та вишуканий світ DS Automobiles відчувається на кожному кроці взаємодії з Брендом. Тепер обрати бажаний автомобіль, придбати його та безтурботньо насолоджуватися кожною поїздкою є можливим також і за допомогою корисних онлайн-сервісів. Аби бути завжди в курсі оновлень Бренду, слідкуйте за нашими новинами.